MENU

van 19u tot 01u00
 

Ontvangst met Champagne en vers sinaasappelsap
Bordje met amuses

Oosterse tartaar van tonijn, koolrabi, geroosterde sesam
Touraine sauvignon, Domaine des Pierrettes, Loire 

Bouillabaisse van noordzeevis, krokantje, rouille 

Coquille, scheermes, bloemkool, beurre blanc van gerookte boter 
Terras Gauda, Rias Baixas, Spanje 

Filet van hert, pastinaak, rode biet, witloof, bospaddenstoel, veenbesjus, knolseldergratin 
Rully, domaine Ninot, Bourgogne 

Biscuit amandel, dulce de leche, doyenné peer, yoghurt
Château Ballan-Larquette, Bordeaux Moëlleux

Middernachtbubbels

Koffie & mignardises 

SYLVESTERAVOND: 148,00 pp
Menu all-in met Champagne, aangepaste wijnen, waters, koffie en een glaasje bubbels om middernacht

HOE RESERVEREN?

U kan telefonisch reserveren op het nummer 012 44 10 44 of via mail naar info@infirmerie.be.

Uw reservatie is pas definitief na de betaling op rekeningnummer BE97 0017 2741 9749 met vermelding van uw naam, aantal personen en uw gekozen feestformule SYLVESTERAVOND, of ter plaatse in de Infirmerie.

De betaling dient te gebeuren 5 dagen na bevestiging van uw reservatie.
 

Vergeet niet: de keuze voor het vegetarische menu dient extra gemeld te worden bij uw reservatie

Indien u bepaalde aanpassingen wenst aangaande allergieën of dergelijke, wees zo vrij dit te vermelden bij uw reservatie.

©2023 Infirmerie