van 19u tot 01u00
Ontvangst met Champagne en vers sinaasappelsap
Bordje met amuses
◊
Oosterse tartaar van tonijn, koolrabi, geroosterde sesam
Touraine sauvignon, Domaine des Pierrettes, Loire
◊
Bouillabaisse van noordzeevis, krokantje, rouille
◊
Coquille, scheermes, bloemkool, beurre blanc van gerookte boter
Terras Gauda, Rias Baixas, Spanje
◊
Filet van hert, pastinaak, rode biet, witloof, bospaddenstoel, veenbesjus, knolseldergratin
Rully, domaine Ninot, Bourgogne
◊
Biscuit amandel, dulce de leche, doyenné peer, yoghurt
Château Ballan-Larquette, Bordeaux Moëlleux
◊
Middernachtbubbels
◊
Koffie & mignardises
SYLVESTERAVOND: 148,00 pp
Menu all-in met Champagne, aangepaste wijnen, waters, koffie en een glaasje bubbels om middernacht
U kan telefonisch reserveren op het nummer 012 44 10 44 of via mail naar info@infirmerie.be.
Uw reservatie is pas definitief na de betaling op rekeningnummer BE97 0017 2741 9749 met vermelding van uw naam, aantal personen en uw gekozen feestformule SYLVESTERAVOND, of ter plaatse in de Infirmerie.
De betaling dient te gebeuren 5 dagen na bevestiging van uw reservatie.
Vergeet niet: de keuze voor het vegetarische menu dient extra gemeld te worden bij uw reservatie
Indien u bepaalde aanpassingen wenst aangaande allergieën of dergelijke, wees zo vrij dit te vermelden bij uw reservatie.